Üdvözöljük Honlapunkon

 

Engedje meg, hogy néhány szóban bemutassam cégünket az

 OPAL BIZTONSÁGI ŐRSÉG Kft-t

A cég fő tevékenysége a személy- és vagyonvédelem, az objektumvédelem. Ezen felül épületüzemeltetés, épület-objektumok takarítása és az ezekhez kapcsolódó szaktanácsadás illetve szakvélemény készítése, elektromos riasztórendszerek telepítése és az ehhez kapcsolódó járőr szolgálat, valamint adóság kezelés.

A OPAL Biztonsági Őrség Kft. kizárólag jól képzett, leinformált, kipróbált és elhivatott alkalmazottakkal dolgozik, és ezt az alvállalkozóitól is megköveteli. Mindig szem előtt tartja megbízója érdekeit, és ügyel a törvényesség betartására. Titoktartási kötelezettségével tisztában van.

A OPAL Biztonsági Őrség Kft. biztosítása révén tevékenységére teljes körű garanciát vállal. Esetleges speciális igényhez külön testre szabott biztosítást köt.

Vállalunk komplett személyvédelmi tevékenységet, rendezvénybiztosítást (létszámtól függetlenül), melyet nemzetközi minősítéssel rendelkező összeszokott csapat végez.

Megrendelés esetén a helyszíni felmérést és szaktanácsadást kollégáink térítésmentesen végzik el. Az objektumvédelemhez szükséges technikai berendezések rendelkezésünkre állnak. A törvényeknek, előírásoknak megfelelő mindennemű követelményeinek illetve technikai kritériumoknak eleget tudunk tenni, úgy gépészeti és egyéb berendezések terén, mint megfelelő szakemberek biztosításával.

 A OPAL Biztonsági Őrség Kft. munkatársai feladatuk végrehajtása során törekednek a szolgáltatói jelleg kihangsúlyozására. Megrendelőinkkel érzékeltetni igyekszünk, hogy feladatunk eredményességének alapja a folyamatos kapcsolattartás, a feladatok ellátásához szükséges információk rendszeres átadása, a szükséges bizalmi légkör kialakítása. A OPAL Biztonsági Őrség Kft. ezen adatok, információk alapján készíti fel az említett területeken szolgálatot teljesítő szakembereket.

 A feladatok végrehajtásához szükséges szakembereket az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek megfelelően, a szakmai és gyakorlati alkalmazása, valamint a személy- és vagyonvédelmi és magánnyomozói tevékenység szabályairól szóló 2005. évi CXXXIII. törvény értelmében, a munkába állásukhoz szükséges okmányok megléte, a feladat ellátására való alkalmasságuk megállapítása, valamint, esetenként a Megbízó igényeit figyelembe véve jelöljük ki (kutyás őrzés, nyelvtudás, megjelenés,... stb.).

A OPAL Biztonsági Őrség Kft. rendelkezik ISO 9001:2009 minősítéssel.

Tanúsítvány

        A lap elejére